Vi hjælper dig med alt inden for TV

Uanset om du, vil have mange børne kanaler, sports kanaler eller måske en masse nyheder, så kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, som passer til dig og dine behov.

Allente

En verden af underholdning…

Hvad end du vælger streaming TV eller parabol TV, er du altid garanteret masser af underholdning. Du finder en god blanding af sport, film, serier og animationsfilm til børnene i vores TV-pakker. Vi har noget for enhver smag og lidt ekstra til dem, der søger noget helt særligt at se.

Autoriseret forhandler

Vi er autoriseret forhandler af Allente og kan hjælpe dig med alt fra bestilling til opsætning.

Oplever du fejl

Skulle du opleve fejl efter det hele er sat op, så er vi altid klar på at hjælpe dig, hvor vi kan og har mulighed for det. I nogle tilfælde, skal du kontakte Allente først.

norlys

Tv og streaming, som det passer dig bedst

Hos os bestemmer du selv, hvor mange og hvilke tv-kanaler og streamingtjenester, du vil have. Derudover følger vores streamingtjeneste, Norlys Play, altid med - så kan du se dine yndlingsprogrammer live på alle dine skærme.

Autoriseret forhandler

Vi er autoriseret forhandler af norlys og kan hjælpe dig med alt fra bestilling til opsætning.

Oplever du fejl

Skulle du opleve fejl efter det hele er sat op, så er vi altid klar på at hjælpe dig, hvor vi kan og har mulighed for det. I nogle tilfælde, skal du kontakte norlys først.

KOM OG MØD OS I BUTIKKEN

ØSTERVej 5, 4960 Holeby

mandag - fredag
8:00 - 17:00

KOntakt os

Østervej 5
4960 Holeby

+45 54 60 70 16

info@sb-service.dk

mandag - fredag
9:00 - 17:00