Netværk

Gennem mange år har vi leveret internet og netværk til både privat og erhverv. Det er vigtigt at teknikken køre, så der kan arbejdes i firmaet eller når man er hjemme.

Dit netværk

FORBINDELSE

Stabil og sikker til gaming, streaming og hjemmearbejde. Efter tiden med Corona har vores krav til internet og netværk ændret sig meget og folk stiller støre krav til det Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge.

UDTYR

En kolds i et skab ? Udstyret og placering af udstyret har en store del at sige, når det kommer til at skabe et godt netværk. Vi har igennem mange år rådet og vejledt kunder i valg af udstyr og hvor de bør sætte det.

DINE DATA

Datasikkerhed er yderst vigtigt. Vi ser at regler og krav for sikkerhed i både det privat og virksomheder bliver ændrete løbende. Der stillet større krav til hvor godt man skal passe sine data.

WIFI

Dårligt wifi. Vi har alle oplevet det og vi har alle været trætte af det. Vi har igennem mange år arbejdet med WIFI og hjulpet kunder og virksomheder med at optimere deres trdåløse løsning. Kontakt os og få en gratis snak.

SERVER

Billeder, film, dokumenter, arbejdesting osv. Skal det gemmes på computeren, skyen, usb eller måske en server. At passe på sine filer er yderst vigtigt. Vi er klar til at vejlede dig i hvad du bør vælge.

Din sikkerhed

Det første vi gør, når vi modtager en eneder til reparation, er at vudere omfanget og omkostninger af produktet. 
Du vil få en pris på at få lavet produktet eller om det ikke kan betale sig.
Hvis du siger ja, så laver vi det og du har som altid granti i forhold til loven.
Hvis du siger nej til tilbudet eller det ikke kan betale sig, så betaler du kun for udersøgelsen.