Netværk

Gennem mange år har vi leveret internet og netværk til både privat og erhverv. Det er vigtigt at teknikken køre, så der kan arbejdes i firmaet eller når man er hjemme.

Dit netværk

FORBINDELSE

Stabil og sikker til gaming, streaming eller hjemmearbejde. Efter tiden med Corona har vores krav til internet og netværk ændret sig meget og folk stiller støre krav til det. Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge.

UDTYR

En kolds i et skab ? Udstyret og placering af udstyret har en store del at sige, når det kommer til at, skabe et godt netværk. Vi har igennem mange år rådet og vejledt kunder i valg af udstyr og hvor de bør sætte det.

DINE DATA

Datasikkerhed er yderst vigtigt. Vi ser at regler og krav for sikkerhed i både det privat og virksomheder løbende ændres til nye krav eller justeringer. Der stillet større krav til hvor godt man skal passe på sine data.

WIFI

Dårligt WIFI. Vi har alle oplevet det og vi har alle været trætte af det. Vi har igennem mange år arbejdet med WIFI og hjulpet kunder og virksomheder med at optimere deres trdåløse løsning. Kontakt os og få en gratis snak.

SERVER

Billeder, film, dokumenter, arbejdesting osv. Skal det gemmes på computeren, skyen, usb eller måske en server. At passe på sine filer er meget vigtigt. Vi er klar til at vejlede dig i hvad du bør vælge.

Dit netværk, din hverdag

Netværk er  ikke noget vi tænker særligt, meget over i dagligdagen.
Det er der bare og vi forventer, det bare køre uden, vi skal gøre noget. 
Desværre er det ikke altid sådan.
Vi har alle oplevet det ikke virker som det skal og man har store udfordinger, med at få  det til at virker.
Vi er klar til at hjælpe dig, så kontakt os og vi tager en snak om hvad vi kan gøre for dig.