TV-løsninger

Uanset om du, vil have mange børne kanaler, sports kanaler eller måske en masse nyheder, så kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, som passer til dig og dine behov.

Den rigtige løsning

Siden starten af SB service har altid, arbjedet med TV på den ene eller anden måde. I det sidste mange år har vi haft et godt sammenarbejde med Allente og Norlys. Derfor kan vi med sikkerhed sige vi kan finde den løsning der passer til dine behov.
Hvis du mangler et TV til din nye løsning, så kan vi også hjælpe dig på vej til at vælge det rigtige TV.

Autoriseret allente forhandler

Vi har igenem mange år arbejdet og været autoriseret forhandler af Viasat og Canal Digital. De to er gået sammen og hedder i dag Allente.  Vi tilbyder både opsætning og fejlsøgning.

Alt det du vil se

Nyd et kongerige af film, serier, nyheder og sport. Stream TV-kanaler, og se indhold fra dine streamingtjenester.

På den skærm du vil

Gør præcis, som du ønsker. Se på flere skærme på samme tid – f.eks. TV, mobil, tablet, PC eller Android Smart TV.

Der hvor du vil

Se din yndlingsserie i sommerhuset, en film på farten, sport på ferien eller nyheder til hest. Med Allente kan du se TV, hvor du vil.

Autoriseret norlys forhandler

Norlys eller som det hed før i tiden Boxer TV. Dem har vi igennem flere år været forhandler af. 
Vi tilbyder både opsætning, indstilling og fejlsøgning ved fejl.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?

Passer dig bedst

Hos os bestemmer du selv, hvor mange og hvilke tv-kanaler og streamingtjenester, du vil have. Derudover følger vores streamingtjeneste, Norlys Play, altid med - så kan du se dine yndlingsprogrammer live på alle dine skærme.

Stream, når det passer dig

Streaming er fleksibelt, fordi du bestemmer, hvad du vil streame, hvornår du vil streame, og hvor du vil streame – og der er næsten ingen grænser for, hvad du kan streame.